Ben jij een horeca-tijger in hart en nieren en vind je het heerlijk om mensen een gezellige avond te bezorgen?

In onze ogen is elke gast bijzonder en verdienen ze het om in de watten gelegd te worden. Of ze nu een kopje koffie komen drinken, uitgebreid komen dineren of de meest bijzondere dag van hun leven bij ons vieren, we gaan tot het uiterste om ze een onvergetelijke ervaring te geven. Onze gerechten worden met zorg bereidt én geserveerd. Lijkt het jou leuk om hier een bijdrage aan te leveren en ben je op zoek naar een leuke baan?

Dat komt mooi uit! Wij zijn op zoek naar gastvrije collega’s in de bediening die met passie hun vak uitoefenen. Je wordt onderdeel van een gezellig en goed op elkaar ingewerkt team, met veel ruimte voor zelfstandigheid en vrijheid om mee te denken in de organisatie. Je bent flexibel en een harde werker en kunt het met elke gast goed vinden. Het liefst ben je zowel in de weekenden als doordeweeks beschikbaar.

Uren worden in overleg met jou vastgesteld en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Horeca.

Zie jij jezelf als nieuwe collega? Dan horen wij graag van je! Je mag altijd mailen naar info@landhoteldiever.nl, bellen naar 0521-594114 óf appen naar 06 577 07 698 en wie weet sta jij hier binnenkort met een dienblad in je handen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu
WhatsApp chat