Steek je de handen graag uit de mouwen, ben jij een poetser in hart en nieren en hou je van schoon? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gezellige collega voor in de schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken en schoon houden van de hotelkamers en de bijbehorende ruimtes zoals de toiletten, de vergaderzalen en het kantoor. Je zorgt ervoor dat onze gasten terugkomen/inchecken in een schone kamer en zich heerlijk kunnen laten vallen in een strak opgemaakt zacht bed.

Je bent zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar. Je werkt zoveel mogelijk met zijn tweeën, maar het kan ook voorkomen dat je alleen bent. De werktijden zijn tussen 09:00 en 15:00. Eventueel is er de mogelijkheid om de functie te combineren met de functie van ontbijtmedewerker.

Wij vragen van jou een positieve instelling, een gezonde werkmentaliteit en flexibiliteit. Uren en tijden worden in overleg met jou vastgesteld. Je salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO horeca.

Heb je interesse in deze functie? Neem dan snel contact met ons op via mail: info@landhoteldiever.nl, telefoon: 0521 – 594114 of whatsapp: 06 577 07 698 en wie weet word jij wel onze nieuwe collega!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
WhatsApp chat