Vacature Kok (32 uur)

Zie jij jezelf deze gerechten met liefde op tafel toveren?

Dat komt goed uit! Wij zijn namelijk op zoek naar versterking van ons gezellige keukenteam, 3 dagen bij Landhotel Diever en 1 of 2 dagen bij onze zusje Casa Maya. In ons restaurant staan ambacht, kwaliteit, creativiteit en gastvrijheid hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om met mooie en eerlijke producten te werken die zoveel mogelijk uit de omgeving komen. We onderhouden een eigen kruidentuin en denken actief na over nieuwe recepten en mooie combinaties.

Bij ons ben je als Zelfstandig Werkend Kok verantwoordelijk voor het zelfstandig draaien van lunch en diner. Naast onze hotelgasten, verwelkomen we gasten uit de omgeving, organiseren we groepsevenementen en hebben we veel zakelijke vergadergasten. Dat maakt dat je werk zeer veelzijdig is, je kookt zowel a la carte, groepsmenu’s als buffetten en kun je je creativiteit kwijt in het creëren van op maat gemaakte diners. Daarnaast draag je zorg voor de juiste bestellingen, begeleid je stagiaires en hulpkoks en vind je het leuk om mee te denken over nieuwe gerechten en recepten voor onze menukaart.

Wij vragen een Zelfstandig Werkend Kok die werkt met passie en zorg, initiatiefrijk is en een gezellige aanvulling voor ons team. Je haalt voldoening uit hard werken, maar bent ook zeker voorstander van gezelligheid in de keuken. Je kunt prima zelfstandig werken en beschikt over probleemoplossend vermogen. Een diploma tot Zelfstandig werkend kok én ervaring in het werkveld zijn een pré. Als je ook nog in het bezit bent van een leermeester diploma, dan heb je helemaal een streepje voor!

We bieden een goed salaris en een contract voor 1 jaar. Uiteraard wordt dit contract verlengd indien het van beide kanten goed bevalt. Uren worden in overleg met jou vastgesteld. Onze voorkeur gaat uit naar fulltime, maar parttime is ook zeker bespreekbaar.

Ben jij die persoon die zich kan vinden in deze tekst en graag bij ons aan de slag gaat? Neem dan contact op met Lisa Hulskamp via info@landhoteldiever.nl, bel naar 0521-594114 óf app naar 06 577 07 698 en wie weet kook jij hier binnenkort de sterren van de hemel!

Geef een reactie

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
WhatsApp chat