Drents hotel Landhotel Diever
Arrow
Arrow
Slider

Activiteiten in Landhotel Diever

In het Landhotel organiseren wij diverse activiteiten, voor jong en oud. Hieronder een greep uit onze activiteiten:

LIVE PIANOMUZIEK IN LANDHOTEL DIEVER

Een wisselende pianist luistert iedere derde zondag van de maand in het Landhotel de middag op met melodieuze pianoklanken. Van licht klassiek tot jazz en van pop tot Bossa Nova. Eerst een kwartier luistermuziek in 'concertvorm'. Daarna wordt u uitgenodigd om er gerust doorheen te praten onder het genot van een drankje en fijn gezelschap. De pianisten worden geselecteerd op hun sfeerverhogende muzikale talenten. Muziek die de warme klanken van de prachtige vleugel tot zijn recht laat komen. Verzoeknummers indienen mag!

De kok serveert daarbij gratis hapjes. Aanvang is 15.00 uur, gratis entree!
Benieuwd naar alle data van onze pianomiddagen? Dat leest u op deze pagina.

Naast de pianomiddagen speelt Lisa Hulskamp vaak s'avonds op de vleugel. Ook gasten zitten graag achter de vleugel.

Drentenierders

1 keer in de maand komen de Drentenierders samen in ons hotel. 

Drentenierders zijn wat oudere levensgenieters die zijn neergestreken in ons mooie Drenthe, vaak na een druk arbeidsleven vol afwisseling. Drentenierdersmiddagen zijn er alleen in het winterseizoen. Het doel is gezellig samen de middag doorbrengen, nieuwe contacten leggen, oude contacten aanhalen, eventueel samen activiteiten afspreken. Soms is er een korte lezing of een muziekuitvoering, soms is het alleen een gezellig samenzijn.

Wilt u meer informatie over de Drentenierders en de data? Dat vindt u op deze site. 

Op zoek naar een leuke activiteit voor uw verjaardag, bedrijfsuitje of reünie in het Landhotel. Wij kunnen een offerte op maat voor u maken.

Een greep uit onze activiteiten in het Landhotel:

Huifkartocht
Met een huifkar rijdt u door de omgeving van Diever, de rit duurt ongeveer 2 uur. Een rit met de paardentram is ook mogelijk.

Verhalenvertelster
Gerda Noordam is verhalenvertelster en vertelt met enthousiasme, bezieling, een vleug wijsheid en humor. Zij creëert sfeer, fantasie en beleving, met minimale middelen, verrassende verhalen, een pakkende verteltrend en klanken van bijzondere muziekinstrumenten.

Gerda’s repertoire bestaat uit sprookjes, mythes, sagen, legendes en leerverhalen uit verschillende culturen. In 2 x 3 kwartier neemt Gerda u mee naar een andere wereld.

Arie ziet ze vliegen
Met Arie de natuur in. Arie vertelt bijzondere verhalen over de natuur. In anderhalf tot 2 uur ruikt, voelt, ziet, hoort en proeft u de natuur. De wandeling start voor het Landhotel en u komt van alles te weten over de natuur in Diever. Arie houdt er rekening mee dat een paar personen slecht ter been zijn.