Hotel waar uw hond welkom is

  1. Home
  2. Hotel waar uw hond welkom is

Naar ons hotel met hond?

Heeft u een hond en bent u op zoek naar een hotel waar de hond ook welkom is?

Bij ons zijn honden meer dan welkom, zowel in ons restaurant als in het hotel. We hebben veel kamers beschikbaar waar honden ook mogen verblijven. En de omgeving is ook ideaal, u loopt zo met de hond het bos in.

De kleine lettertjes..
In overleg (op aanvraag) en tegen een meerprijs van € 15,- per hond per dag zijn honden in ons hotel toegestaan, van harte welkom zelfs! Maximaal twee honden per kamer.

De hond dient minimaal 3 maanden oud te zijn en zindelijk.
Honden mogen in alle ruimten van het hotel komen, ook in de serre en in het restaurant, mits aangelijnd en mits de neus niet op tafel komt of boven de tafel uitkomt (op schoot of op de bank is dus ook niet toegestaan).

Het is de bedoeling dat u zelf voor het hondenvoer, een slaapmatje/mand of bench zorgt. Aan water en een bakje voor het voer hebben wij gedacht. Ook aan een paaltje bij uw terrasje zodat u de hond ‘vrij’ buiten kunt laten.

De hond mág zelfstandig in de kamer verblijven in een afgesloten bench. Het is niet toegestaan dat honden op het bed of de stoelen komen. Slechts een beperkt aantal kamers zijn beschikbaar voor honden. Geef het daarom altijd duidelijk aan bij uw reservering of uw viervoeter mee gaat. Wij hanteren de regel van maximaal twee honden per kamer.

Bij een restaurant reservering kunt u het beste aangeven dat u een hond meeneemt, wij zorgen voor een tafel in een hoek/aan de zijkant.
Buiten staat altijd een hondendrinkbak klaar.

Menu