Lunchkaart

  1. Home
  2. Lunchkaart
Voor een heerlijke lunch met verse ingredienten kunt u 7 dagen per week terecht bij Landhotel Diever.
Lunchen is mogelijk van 12.00 uur tot 16.30 uur.

Soepen

Mosterdsoep
van Zwolse mosterd met bosui en droge worst*

€ 5,50

Uiensoep
Zacht gestoofde uien in een rijke gevogeltebouillon

€ 5,50

Pompoensoep
met gember en appel

€ 5,50

Soepen worden met brood en boter geserveerd

Rijk belegd brood

Boeren fenegriek kaas
met gemarineerde cherrytomaat

€ 8,75

Carpaccio van het Drents weiderund
met pecannoot en mayonaise van roze peper

€ 8,75

Huisgemaakte tonijnsalade
met maïs, paprika, olijven, kappertjes en rode ui

€ 8,75

Salades

Gebakken gamba’s
met kappertjes en rode ui

€ 13,75

Carpaccio
van het Drents weiderund oude kaas en cashew

€ 13,50

Vegan salade
met gemarineerde groente, noten en zaden
+ geitenkaas € 2,50

€ 12,50

Salades bestaan uit bulgur, gemarineerde groente, rauwkost en diverse sla soorten en worden geserveerd met brood en boter

Warme lunchgerechten

Twee kroketten
(groente of rundvlees) met brood en Zwolse mosterd

€ 9,50

Klassieke uitsmijter
3 spiegeleieren met ham en kaas*

€ 9,50

Tosti ham/kaas
geserveerd met curry en een kleine salade*

€ 5,50

Plates

Saté van kippendij
met huisgemaakte atjar en kroepoek

€ 16,50

Quiche
met geitenkaas, zongedroogde tomaat en pijnboompitten

€ 15,00

Geserveerd met verse frieten, mayonaise en rauwkost

Onze plates gerechten zijn ook tijdens het diner te bestellen

Lekkers voor bij de koffie

Hunebedbol van hazelnootschuim (glutenarm)

€ 3,75

Muffin van blauwe bes                

€ 2,50

Huisgemaakte boterkoek of brownie              

€ 2,00

Toef slagroom

€ 0,60

Lekkers voor bij de koffie

Twee bollen (sorbet)ijs met slagroom

€ 4,25

Drie bollen (sorbet)ijs met slagroom

€ 5,00

Smaken: vanille, mango (sorbet) & yoghurt

*) Deze gerechten kunnen ook vegetarisch geserveerd worden.
Tevens is bij ons ook mogelijk om vegan te lunchen.
Vraag naar de mogelijkheden

Menu
WhatsApp chat