Mindervaliden zeer welkom

  1. Home
  2. Mindervaliden zeer welkom

Landhotel Diever is bijzonder rolstoelvriendelijk.

Door de automatische schuifdeur bij de entree, brede deuren en gangen, een minimum aan drempels en doordat het gehele hotel laagbouw is, is Landhotel Diever een geliefde locatie voor mensen met lichamelijke beperkingen.

3 kamers hebben een aangepast toilet en bij enkele kamers is er de mogelijkheid om voor de deur te parkeren. Van deze kamers is er 1 aan de standaard zijde en 2 aan de weidekant. Voorheen was er een hoog/laag bed, die is er niet meer. In plaats hiervan is het bed op de standaardkamer hoger.
Wilt u gebruik maken van een minder validen kamer, geef dit dan gerust aan bij u reservering. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Wat betreft de badkamer; er is een douchekruk en douchestoel beschikbaar voor zittend douchen. Het toilet is verhoogd en er zijn armleuningen. Tevens beschikken wij ook over toiletverhogers. Andere hulpmiddelen kunt u uiteraard via uw kanalen laten bezorgen (douchestoel / papegaai / …..).

Bij de receptie is een speciaal verlaagde balie.

Desgewenst is persoonlijke verzorging en verpleging mogelijk, mits u dit zelf regelt (met uw ziektekostenverzekering). Ook zijn (hulp)honden op enkele kamers van harte welkom à € 15,00 per hond per dag.

Landhotel Diever voldoet aan de W3C norm.

Wij zien u graag in ons hotel en restaurant!

Menu