Omschrijving zalen

  1. Home
  2. Omschrijving zalen

Landhotel Diever is een kleinschalige landelijke locatie voor uiteenlopende bijeenkomsten. Rust, ruimte en privacy volop.
Wij beschikken over drie sfeervolle zalen, een serre en een restaurant. Twee zalen bevinden zich in de nok van de boerderij. De grote zaal, met hoge schuine ecodaken grenst aan de serre met panorama-uitzicht.’ Er zijn volop mogelijkheden om u in groepjes terug te trekken.

Parkeren kan op ons eigen terrein en langs de weg (gratis).

Zaal ’t Hunebed

Deze zaal zit in de nok van de boerderij, met volop daglicht en behoud van privacy. De zaal is 30 m². In de zaal kunt u gebruik maken van een flipover, audio-apparatuur en zijn er voldoende 220V aansluitingen. Snacks, dranken, lunch en/of diner kunt u verkrijgen op aanvraag. U kunt uiteraard ook gebruik maken van een arrangement. Deze zaal is uitermate geschikt voor kleinschalige vergaderingen / workshops / bijeenkomsten.

Zaal ’t Wold

Deze zaal bevindt zich op de begane grond van het hotel, met uitzicht op de binnentuin.
De zaal is 68 m² en heeft en veel lichtinval. De zaal is voorzien van voldoende 220v aansluitingen en WiFi. U kunt gebruik maken van een flipover en audioapparatuur. Deze zaal is uitermate geschikt voor uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten en seminars. Deze zaal is ook geschikt voor bruiloften.

Serre

De serre bevindt zich op de begane grond van het hotel en grenst aan de zaal ’t Wold. Er is mogelijkheid om deze ruimten beiden te betrekken in uw gelegenheid. De serre heeft veel lichtinval met ruim uitzicht over de weilanden. U kunt hier met alle gemak uw groep opsplitsen in kleinere groepen. De serre is ook uitermate geschikt voor recepties en het serveren van buffetten voor groepen; zakelijk en in familiekring.

Zaal Shakespeare

Deze zaal zit in de nok van de boerderij, met volop daglicht en behoud van privacy. De zaal is 42 m² en geschikt voor 8 tot 16 personen. In de zaal kunt u gebruik maken van een flipover, audio-apparatuur en zijn er voldoende 220V aansluitingen. Snacks, dranken, lunch en/of diner kunt u verkrijgen op aanvraag. U kunt uiteraard ook gebruik maken van een arrangement. Deze zaal is uitermate geschikt voor kleinschalige vergaderingen / workshops / bijeenkomsten.

Restaurant

Het restaurant bevindt zich op de begane grond en is het centrale punt van het hotel. Het restaurant biedt plaats voor 50 personen in de winter en in de zomer openen wij het aangrenzende terras en grasveld. Het restaurant is elke dag vanaf 10.00 uur geopend voor een kopje koffie, lunch of aperitief. Voor een heerlijk diner bent u van harte welkom vanaf 17.30 uur.

Het restaurant is uitermate geschikt voor lunch, diner, maar ook voor een feest met live muziek.
Ook een condoleance behoort tot de mogelijkheden. Gezien in onze locatie alle ruimten met elkaar verbonden zijn, kunnen wij in onze drukke periode van mei t/m september geen privacy garanderen bij het gebruik van het restaurant en de serre. Zodoende raden wij af om in deze periode condoleances te organiseren in het restaurant en serre. De zalen zijn het hele jaar geschikt voor alle uiteenlopende bijeenkomsten.

Menu