Over ons

  1. Home
  2. Over ons

Hoe wij begonnen met Landhotel Diever

We zochten zoiets als dit en het stond hier. Aldus het antwoord op de veelgestelde vraag hoe we hier toch zo beland zijn….
Met een moeder die eerder een bedrijf heeft opgezet en ik als dochter met een horeca-opleiding, dachten we: we gaan iets moois maken van deze locatie.

Landhotel Diever kent een lange geschiedenis. Het oorspronkelijke Armenwerkhuis, als onderdeel van de kerk is na de Tweede Wereldoorlog gerund als manege annex herberg onder de naam ’t Ruterhuus. Zie ook (zie ook Ruterhuus | Ut Deevers Archief (dieversarchief.nl)).
In 1997 is de huidige hotelvleugel aangebouwd. Doel was om hier ook minder validen te kunnen ontvangen. Dit verklaart waarom alle kamers gelijkvloers zijn met deur naar buiten. Net als de brede gangen en automatische entree. Ideaal!

Nadat het bedrijf gerund is als conferentieoord en whiplashinstituut, namen we het pand over in 2008. Sindsdien hebben we Landhotel opgebouwd tot een goed hotel/restaurant, waarbij het contact met onze gasten en de kwaliteit van uw ontvangst, de overnachting, het eten en alles er om heen hoog moet zijn. Onze doelstelling is u vaak terug te zien! Iets wat meer dan 60% van onze gasten dan ook regelmatig doet!
Moeders is sinds 2016 met pensioen, ik heb met veel plezier de dagelijkse leiding met Heino Woldhuis als rechterhand sinds oktober 2020.

U bent van harte welkom!

Lisa Hulskamp en medewerkers

Klik hier voor ons fotoalbum.

Menu