Dinerkaart

  1. Home
  2. Dinerkaart

Dinerkaart

Dinerkaart

Voorgerechten

Carpaccio  € 12,50
van gerookt rundvlees met augurk,
ei, mosterdzaad en pepermayonaise

Biet € 8,50
 drie verschillende bereidingen van biet, plantbased yoghurt,
notencrunch en een truffelkroketje

Burrata € 10,50
romige mozzarella met sla, cherrytomaatjes en een groene pesto

Gravad lachs  € 11,50
emulsie van mierikswortel, venkelsalade
en een sponscake van algen

Salade van lamsham € 11,50
met groene asperges en een honing tijm dressing

Broodplank € 7,50
geserveerd met kruidenboter, olie en grof zeezout

Soepen

Courgettesoep € 6,75
met crème frâiche

Kippensoep € 6,50
op klassieke wijze


Maaltijdsalades

Caesar salad € 16,50
kippendij, croutons, ansjovis en Casardressing

Geroosterde groente € 15,50
geroosterde seizoensgroente, gerookte mayonaise en couscous

Gemarineerde zalm € 16,50
gemarineerde zalm, komkommer, mosterdkaviaar en mierikswortel

Hoofdgerechten

Vis van het moment € 25,50
geserveerd met drie bereidingen van tuinerwt,
mosterd mousseline en Hollandaisesaus

Eendenborst €26,50
met wortelcrème, bospeen, ui,
geroosterde hazelnoten en sinaasappelsaus

Diamanthaas  € 28,50
met truffelpuree, peulvruchten en een groene pepersaus

Varkenshaas medaillons  €25,50
met spitskool van de BBQ, duxelles en komijn roomsaus

Tagliatelle met gamba’s  €21,50
met witte wijn, kruiden en groenten

Risotto €21,50
met daslook, peulvruchten en beukenzwammen

Plates

Saté van kippendij  € 20,50
met zoetzure komkommer, satésaus en kroepoek
Geserveerd met verse frieten, mayonaise en rauwkost

Boerenschnitzel  €21,50
met paprika, ui en champignons
Geserveerd met verse frieten, mayonaise en rauwkost

Gnocchi  €20,50
met seizoensgroente en een groene kruidensaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met
rauwkostsalade en aardappelgarnituur

De ingrediënten voor de salades en de rauwkost komen grotendeels van de lokale biologische moestuin in Diever, op initiatief van o.a. de gemeente Westerveld, hovenier Harrie Boerhof en het COA. Hier werken vrijwilligers samen met alleenstaande minderjarige  asielzoekers uit Diever

Om bij te bestellen

Friet € 3,50

Nagerechten

Chocolade dessert  € 9,50
meerdere bereidingen van chocolade met
huisgemaakt yoghurt stracciatella ijs

Roodfruit dessert 9,50
verschillende componenten van rood fruit
en huisgemaakt sorbetijs

Kokos panna cotta 8,75
ananas sorbetijs en kokos karamel crumble

Klein ijsje om mee te doen  € 6,50
twee bolletjes ijs met slagroom

Affogato  € 6,50
één bolletje vanille ijs, chocolade saus, dubbele espresso en slagroom

Kazen  € 11,50
met noten, kletzenbrood en huisgemaakt chutney

Koffie of thee € 6,50
met 3 bonbons

Kindergerechten

Brood met roomboter  € 3,50

Tomatensoep  € 4,50

~~~

Saté  € 10,50

Gebakken vis  €11,50
Met friet, mayonaise en verse groente

Kipnuggets  €9,25

Frikandel of kroket  €9,25
geserveerd met vers fruit, frietjes en mayonaise bij

poffertjes (12 st)   € 6,00
geserveerd met poedersuiker en roomboter

Extra: vers fruit € 3,50

~~~

Kinderijsje  €5,50

Het is bij ons niet mogelijk om als groep apart af te rekenen.

Het is bij ons niet mogelijk om als groep apart af te rekenen.

Menu