Restaurant Drenthe

Met echte Drentse streekproducten

  1. Home
  2. Restaurant Drenthe

Sfeervol restaurant in het mooie Drenthe

Lekker eten en drinken met echte Drentse streekproducten midden in de natuur van Drenthe. Met Drents weidevlees, biologische zuivel en kruiden uit eigen kruidentuin. Dat kan bij Landhotel Diever, waar aandacht voor het eten en u als gast enorm belangrijk zijn. We houden er van een fijne sfeer en ambiance te creëren voor u, waarin u zich echt welkom en thuis voelt in Drenthe. Ook als u niet bij ons overnacht, bent u van harte welkom in ons restaurant.

Menukaart met wisselende seizoensgerechten

Onze menukaart met tussentijds wisselende seizoensgerechten zullen u aanspreken. We hebben de ambitie het niveau op een hoger niveau te tillen, zowel de aankleding op tafel als de smaken van de gerechten. Van huisgemaakte appelgebak in een potje tot Drentse advocaat.

We verrassen u graag!

Tapas Restaurant Drenthe Casa Maya

Ons Spaanse zusje Casa Maya

Wist u dat u ook terecht kunt bij ons ‘zusje’ Casa Maya? Dit is een Spaans restaurant met heerlijke hapjes en wijn, gevestigd in Dieversluis.
Het gaat hier vooral om genieten, wat met de authentieke hapjes en de wijnbar natuurlijk niet kan missen. In dit gastvrije tapas restaurant in Drenthe kun je zowel met je geliefde, familie als vriendin terecht voor een heerlijk relaxte avond.

Spaans muziekje. Hapje. Drankje. Een charmante serveerster. Langzaam waant u zich op vakantie! Vanaf 15/16 uur kunt u terecht voor het zomergevoel op ons terras aan het water! Zie de website voor de openingstijden.; www.casamaya.nl

We bieden een kleine wisselende kaart met ruimte om buiten de Spaanse landgrenzen te kleuren. En zo blijven we u verrassen!

Eind 2018 hebben we dit restaurantje erbij overgenomen. We kwamen er zelf graag en zetten de heerlijke sfeer nu zelf voort!

Menu